Handelsbetingelser

Oplysninger om virksomheden 

Luieluie

Gl. Vardevej 237
6715 Esbjerg N

Tlf. 61310815

Mail: kontakt@luieluie.dk
CVR: 30871944

Betaling & levering

Du kan på Luieluie.dk betale med Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay og bankoverførsel.
Luieluie sender med GLS, og du kan vælge mellem afhentning i pakkeshop eller levering med omdeling til både privat og erhverv.
Luieluie sender pakker alle hverdage, og sender altid hurtigst muligt. Bestiller du varer som er mærket “forudbestilling”, vil din ordre blive sendt samlet, når den forudbestilte vare er kommet hjem.
Afhentes pakken ikke i pakkeshoppen rettidigt, vil pakken blive sendt retur til os. Ny fragt vil blive opkrævet for ny forsendelse.

Anvender du rabatkode, så kan der kun anvendes een rabatkode pr. ordre.

Fortrydelsesret/reklamation
Du har ingen fortrydelsesret på metervarer afklippede metervarer, da disse anses for at vær særbestillinger.

Det må påregnes at der kan være farveforskel på stof mellem virkelighed og billede.
Symønstre og sytilbehør kan sendes retur 14 dage efter modtagelse af vareren. Returvarer som sendes retur sker for købers regning, og skal sendes retur til butikken. Når pakken er modtaget, vil pengene blive indsat på købers konto igen. Alle varer skal sendes tilbage i originalt og uåbnet emballage. Alle varer købt hos Luieluie er der 2 års reklamationsret, dog dækker reklamationen ikke alm. slitage jvf. Købeloven

Når du modtager din vare, så se denne igennem for fejl, huller mm. Inden du tager denne i brug. Varen må ikke tages i brug før reklamationen er færdigbehandlet fra vores side.

Ved vask af metervarer må der påregnes krymp i større eller mindre grad. Luieluie fralægger sig ansvar i forhold til krymp ved vask. Vi anbefaler at man vasker ved lave temperaturer og få omdrejninger og undgår tumbling.

Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer og tastefejl.

Ved klage, kan du rette henvendelse til Center for Klageløsning eller andet godkendt privat klage- eller ankenævn.

Persondatapolitik hos Luieluie

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Luieluie.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Luieluie indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter

– Opretter en konto

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Anmelder vores hjemmeside

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Luieluie.dk er Luieluie, Ulvevej 60, 2. th., 6715 Esbjerg N, cvr nr. 30871944

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til quickpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos Simply og betalingssystem gennem quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simplys datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@luieluie.dk.