Hvor hurtigt kan jeg forvente at modtage min vare?
Jeg sender pakker på alle hverdage. Pakker sendes kun med GLS. Jeg pakker og sender altid din pakke hurtigst muligt, helst samme dag eller dagen efter. Ved udsalg og specielle tilbud, må der påregnes extra leveringstid, ligesom der om mandagen og ved lønningsdag kan være en dag eller to længere.

Jeg har lavet en ordre om torsdagen, men jeg modtager først mandag – hvorfor?
GLS henter og bringer ikke pakker i weekenden. Hvis du bestiller torsdag efter GLS har afhentet hos mig, vil din pakke først blive afhentet fredag, og derved først blive leveret i pakkeshoppen/hos dig om mandagen.

Hvorfor kan jeg ikke spore min pakke?
GLS opdaterer først deres systemer efter kl 20, så prøv at tjekke igen. Hvis jeg pakker din pakke fredag eftermiddag, vil pakken så som “afsender har oprettet label, men den er endnu ikke kommet til GLS” hele weekenden. Den skal nok blive afhentet mandag 🙂

Der er fejl i mit stof, hvad gør jeg?
Send mig en mail på kontakt@luieluie.dk, så tager jeg hånd om det.

Kan jeg reservere en vare?
Nej, desværre. Jeg reserverer ikke.

Hvorfor kan jeg ikke udskyde betalingen til den 1. med Mastercard eller Visa Electron?
Disse kort fungerer på en anden måde en dankort; derfor er det ikke muligt.

Sender du pakker til Norge, Færøerne og Grønland?
Desværre ikke. Jeg sender kun indenfor EU.

Hvorfor holder du ikke mere åbent i butikken?
Min “butik” er en webshop, og da jeg skal have alle ender til at nå sammen med familielivet også, har jeg valgt at have skiftende åbningstider, som er meget begrænsede. Men kan du samle en gruppe som gerne vil komme og handle udenfor disse åbningstider, så kontakt mig på kontakt@luieluie.dk