Kielo Wrap Dress

Må jeg præsentere en fantastisk model?

Normalt er jeg ikke til kjoler i strækstof. De bliver ofte uformelige når jeg får dem på, og tit lidt konede – hvilket gør at jeg undgår dem. Det er selvfølgelig en smagssag.
Så kunne jeg se at Kielo Wrap Dress fra Named Clothing blev hypet overalt på nettet, og at uanset kropstype og facon så gjorde modellen noget godt for formerne. Derfor blev jeg nødt til at springe ud i den.. Nu har jeg 4!

Kielo wrap dress Kielo wrap dress Kielo wrap dress Kielo wrap dress

Jeg anbefaler at Kielo Wrap Dress syes i viskosejersey, eller anden strækstof som har noget tyngde. Vi har valgt at lave v-udskæring. Hvis man har stor barm, så kan barmen synes endnu større hvis halsudskæringen sidder tæt ved halsen. Ærmerne har vi lavet korte. Min kjole er en str. 42, og hvis man vælger korte ærmer, og stoffet kan vendes op og ned i forhold til mønster, så kan man nøjes med 2 meter! Med lange ærmer skal der bruges 2.6 meter.

Kjole og buksedragt

Du får også en buksedragt med i mønsteret. Jeg har dog ikke afprøvet dette, da jeg er mere til kjoler.
Du finder mønsteret HER

Umiddelbart kan Kielo ikke laves i fast stof uden der laves større ændringer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *