Millicent Wrap Dress fra Style Arc

Millicent Wrap Dress fra Style Arc

Dette er intet mindre end en fantastisk slå om-kjole til faste metervarer. Og kvaliteten af stoffet giver forskellige udtryk. Min er syet i hør fra Mind The Maker. Jeg har valgt en sort hør og så råhvide kanter. 

Denne hørkvalitet er så fin og jævn og uden efterladenskaber i form af små pinde, og så fåes den i alverdens farver. Du kan se dem alle her  https://luieluie.dk/?s=nisa&post_type=product&dgwt_wcas=1 Hør gør at modellen ligesom “står” lidt mere, hvor imod en viskose vil give den et fald, og bomuld vil gøre den mere let og flagrende.
Modellen kommer i flere størrelser, så alle kan være med. Du kan se den i webshoppen her https://luieluie.dk/?s=millicent&post_type=product&dgwt_wcas=1

Som (næsten) altid så er der flere valgmuligheder til modellen. I denne model kan du vælge mellem 2 ærmetyper.

Modellen er selvfølgelig syet af Susanne, som syer stort set alle modeller til butikken.

Style Arc er et australsk firma, og mønstervejledning er derfor ikke oversat til dansk. Der medfølger dog en god forklaring og enkelte billeder. Du kan som altid også kontakte Luieluie i butikken og så vil vi forsøge at hjælpe dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *